Efektan korset i crne pantalone: Evo kako kraljica Leticija uvek odlično iskombinuje samo dve boje (FOTO)

28. 03. 2021. 000000 15:20

Foto: Depositphotos

Španska kraljica Leticija i kralj Filip pre nekoliko dana otišli su u Andoru i na taj način su obeležili svoje prvo međunarodno putovanje od izbijanje pandemije virusom korona.

Pročitajte još: Kraljica Leticija ponovo oduševila sve: Pepito kaput i crne široke pantalone simbolišu stil i eleganciju (FOTO)

Pri dolasku u Andoru mamila je poglede svih, a za sam dolazak odučila se za elegantnu dugu haljinu tamnocrvene boje. Uz ovu toaletu odlučila se za tašnu i salonke slične nijanse, a izgled je "razbila" kožnim pojasom crne boje.

Ovo elegantno izdanje promenila je uoči svečane večere u hotelu "Andorra Park" gde je obukla već viđeni koplet kojim je pre dve godine prikupila brojne pozitivne kritike.

Ovaj korset Leticija je nosila u januaru 2019. godine na Nedelji mode u Madridu

Kraljica Leticija je poznata po navici da nema problem sa nošenjem već viđenih komada, pa se ovaj put odučila za crne pantalone i efekti roze korset.

Pročitajte još: Dženifer Lopez seksi stajlingom zapalila društvene mreže, ali jedan detalj fanovima nije promakao (FOTO)

Kako voli da je umerena i nenapadna, kraljica se i ovaj put odlučila za izgled u dve boje, te je tako odabrala crne salonke, crnu torbicu i crni pojas koji je vezivala preko korseta.

 Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU