Ova devojka ima 5 miševa i njen video će vam srušiti sve predrasude o ovim slatkim životinjicama (VIDEO)

31. 03. 2021. 000000 17:00

Razlika između ljubimaca i divljih miševa je ta što su ljubimci uzgojeni sa malo poboljšanim karakternim osobinama.

Nisu agresivni, vrlo su razigrani i osetljivi. Miševi se čak odazivaju na svoje ime i mogu da nauče brojne trikove. Najpametniji su glodari i zbog svoje inteligencije znaju često da pate ako im ne dajete dovoljno pažnje.

Pročitajte još: Žena je odlučila da posveti život SPAŠAVANJU PASA koje niko ne želi, a ono što je dobila zauzvrat je NEPROCENJIVO (VIDEO)

Baš kao i psi, nagradiće vaš trud, ljubav i vreme koje im poklanjate i zauzvrat će vam dati puno više. Ali ovi ljubimci nisu za svakoga. Osoba koja želi da udomi štakora mora dobro da razmisli da li ima vremena i živaca za ova slatka stvorenja.

Ako se, pak, odlučite za štakora kao ljubimca, morate zaštiti prostor u kom će miš obitavati. Potrebno je da zaštitite kablove, utičnice, knjige, odeću i obuću.

Pročitajte još: Slike ovog psa osvajaju i po nekoliko hiljada lajkova: Tajna je u njegovoj frizuri (FOTO)

U ovom preslatkom video snimku možete videti koliko su miševi društvene i empatične životinje. NJeni miševi su se jako vezali za nju. Jedan od njih ne pušta je ni na trenutak samu.

Ona ima celu porodicu miševa, a to što se nije zaustavila samo na jednom, ide u prilog tome da su miševi zaista slatki i emotivni ljubimci.

A da li biste vi ikada udomili miševe?

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU