Aca Lukas izneo šokantne tvrdnje: "Majke su dovodile ćerke kod mene"

Jelena Blažić

31. 03. 2021. 000000 09:02

Foto: Youtube printscreen / TV Pink

Aca Lukas, gostujući u jednoj emisiji, izneo je svoje mišljenje o situaciji, koja u poslednje vreme potresa domaću scenu.

Pročitajte još: Dobila svetsko priznanje: Sloboda Mićalović je najlepša prirodna glumica (FOTO)

Pevač je dao komentar i na čitavu priču vezanu za Danijelu Štajnfeld i Branislava Lečića, smatrajući da se problem nalazi na drugoj strani.

- Zašto se sad to kao dešava u glumačkom svetu. Glumački svet nije predodređen. I ja sam sa mlađim devojkama bio. Nije moralno da svoj status koristiš na bilo koji način da bi pridobio devojku, to nije moralno, ali nije zakonski kažnjivo. Ja to osuđujem. Problem se traži na pogrešnoj strani. Više puta su majke dovodile ćerke kod mene, htele da daju telefone, da dolaze kod mene kući. Masa naših ljudi misli ako dete postane pevač da su rešili probleme, spremni su na sve i na svaku žrtvu da dete uspe. Kako možeš da pomisliš da dete ode kod matorog kretena kao što sam ja. To je najnemoralniji čovek, ali nije zabranjeno -  rekao je Aca Lukas u emisiji "Amidži šou" i dodao:

Pročitajte još: Da li biste je prepoznali? Ovako je Nina Badrić izgledala sa 18 godina (FOTO)

- Lečića poznajem kao najboljeg glumca, imali smo neke razgovore. Ovako nacrniti nekoga bez prijave policije, nije u redu. Ja sam imao takve situacije, možda bih i ja na*ebao. Meni je to van pameti. Ja pričam oštro - dodao je pevač.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU