Dostavlja hranljive sastoje u dublje slojeve kože: Da li ste probali MASKU ZA LICE SA MEHURIĆIMA?

Kristina LJubisavljević

31. 03. 2021. 000000 18:40

Foto: Deposit

Ovaj trend po pitanju nege kože dolazi nam iz Koreje, a najviše je dobio na svojoj popularnosti zbog svog trenutnog sjaja koji obezbeđuje koži. Ako želite da znate nešto više o maski za lice sa mehurićima ostanite sa nama u redovima koji slede.

Ova spacijalna maska za lice predviđena je za čišćenje kože pri čemu mehurići nastaju usled procesa oksigenacije. Ove maske dostupne su vam u različitim oblicima, od onih u obliku listova koji se stavljaju na lice, preko onih koji u sebi sadrže glinu, pa sve do naprednih sa kolagenom i aktivnim ugljem za poboljšanu hidrataciju i piling.

Mehurići pomažu u nežnom uklanjanju nećistoća sa lica, negujući ga pri tom.

Sastojci: Poboljšava varenje i ubrzava mršavljanje: Sve prednosti ČIA SEMENKI za naše zdravlje

Kako deluje maska sa mehurićima?

Maska za lice sa mehurićima koristi sredstva za penušanje i kiseonik pod pritiskom da bi stvorila mehuriće koji pomažu u pilingu kože, otvaraju pore, uklanjaju mitisere i višak ulja. Takođe ovi mehurići dostavljaju hranljive sastojke u dublje slojeve kože. Dokazano je da kiseonik pomaže pri regeneraciji ćelija što znači da ova maska deluje i kao izvrsan način za podmlađivanje kože. Stimulišući proizvodnju kolagena kiseonik je važan za zdravlje kože a upravo je to ono što ova maska obezbeđuje vašem licu. Maska za lice sa mehurićima predstavlja isplativu alternativu tretmanima lica sa kiseonikom koji dovode antioksidane i hranljive materije pod kožu.

Pročitajte još: Španjolke ih obožavaju: Espadrile se vraćaju na velika vrata

Prednosti upotrebe maske sa mehurićima?

Osim što čisti ova maska za lice i ljušti grube slojeve vaše kože, poboljšavajući cirkulaciju krvi i utičući na podmlađivanje ćelija, ona predstavlja siguran, neinvazivan način unošenja hranljivih sastojaka pod kožu, istovremeno je hidrirajući. Glavne prednosti ove maske su:

  • nežno ukljanjanje šminke sa lica
  • otvaranje pora
  • uklanjanje viška sebuma
  • lečenje akni i prevencija nastanka
  • čišćenje mitisera
  • hidratacija i nega
  • smanjenje mrlja i ožiljaka na licu

 Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU