O vezi Maje Volk i Grka BRUJALA je Srbija! Najavljivala veliku svadbu, a sada OSULA PALJBU: Nikolas je PSIHIČKI SKRENUO!

Marija Obradović

03. 04. 2021. 000000 12:34

Foto: Instargarm

Maja Volk raskinula je vezu sa šarmantnim Grkom Nikosom kojeg je pre nekoliko godina upoznala putem onlajn dopisivanja.  

Posle dva propala braka odlučila je da uđe u emotivnu vezu sa Grkom Nikosom, sa kojim je planirala i treći, ali je odlučila da stavi tačku i na ovaj odnos.

 

Kako su se upoznali
Oni su posle kratkog dopisivanja odlučili da se uživo upoznaju i počnu svoju ljubavnu priču. Do pojave koronavirusa, oni su poput tinejdžera uživali na relaciji Srbija-Grčka, provodili se i planirali venčanje.

Ipak, Maja otkriva da je njihovoj ljubavi došao kraj i da je za to kriv upravo Nikos.

-Nikosa je udarila korona u glavu, šalim se, ali zbog tog straha od korone nismo se videli godinu dana. To je prosto puklo i ja više ne mogu da slušam izveštaje o koroni. On se čovek psihički promenio. Ja to sve razumem, ali evo, zatvorene su granice, nema šansi da se vidimo, tako da sam ja „single again” (ponovo sama) - rekla je Maja pratiocima svog Jutjub kanala.

“Više ne tragam niti čekam, samo koračam napred i postojim. Šta god da treba da se desi, dobro je i prihvatam. Trenutno imam daleko većih problema od ljubavnih, ostala sam na pravdi Boga, tuđom greškom, i bez posla i bez penzije… Kad rešim egzistencijalni problem, kafkijanski apsurd u kom sam sada, onda mogu da maštam dalje. I da, stala bih na ludi kamen bez problema”, rekla je Maja Volk.