Udoban i ženstven: Kombinezon je moderniji nego ikada!

04. 04. 2021. 000000 12:00

Foto: Depozitfoto

Jednostavni a efektni, kobinezoni su jedan od onih odevnih predmeta koji možete da nosite u svakoj prilici.

Pročitajte još: Najmlađa i najslađa šminkerka: Ima četiri godine i već je pravi profesionalac u svom poslu (VIDEO)

Osim što vam olakšavaju odgovor na pitanje "Šta danas da obučem?", oni su udobni za nošenje, a opet veoma ženstveni, jer prate svaki vaš pokret, naglašavajući siluetu. Uz to, vašoj pojavi dodaju dozu smelosti, jer neće baš svaka dama olako "uskočiti" u neki od njih.

Bili su popularni 80-ih godina 20. veka

Popularni osamdesetih godina prošlog veka, kombinezoni su se pre nekoliko sezona vratili na modnu scenu. I ove su tu, s tom razlikom što su nogavice uglavnom široke, ravnog kroja, samo im dužina varira - ili su potpuno duge, do poda, ili dosežu do skočnog zgloba. Slično je i sa rukavima.

Foto: Depozit

Ukoliko je i gornji deo kombinezona šireg kroja, struk se naglašava torbicom vezanom oko njega ili kaišem. Veoma ženstveno i neobično izgleda kada, na modelu poput stilizovanog muškog odela, pažnju na struk skrenete samo prorezima sa strane, koji se nalaze u nivou pupka.

Gornji deo može biti i asimetričan, sa blago spuštenim ramenom i velikim reverima koji otkrivaju poprsje, ali i uz telo, sa rol-kragnom koja se završava dugom maramom.

Pročitajte još: Milica Milša oduševila fanove FOTOGRAFIJOM iz mladosti: "Bila si i ostala lepotica" (FOTO)

Kombinezon najefektnije deluje kada preko njega ništa ne obučete, a ako već morate, za broj veći mantil ili kaput, blago ogrnut, daće vašoj kombinaciji na šmeku.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU