Kako da bela obuća ponovo zablista? Postoje 3 ODLIČNA TRIKA

05. 04. 2021. 000000 11:20

Foto: Pixabay

Bele starke ili bele patike svi volimo jer su vanvremenska kombinacija koja se može kombinovati uz apsolutno sve. Međutim, zbog svoje boje lako se prlja i treba je redovno čistiti. Mađutim, postoje tri trika koja će vam olakšati muke:

Pročitajte još: Znate li kako se PRAVILNO jede BELI LUK? U ovome je TAJNA!

Soda bikarbona i sirće

Izmešajte jednu kašiku sirćeta, jednu kašike sode bikarbone i jednu kašiku vruće vode. Dobićete neku vrstu paste koju treba uz pomoć četkice treba da nanesete na patike. Lagano protljajte i ostavite da smesa odstoji 3-4 minuta pod suncem, a zatim uklonite pastu.

Loading...

Pasta za zube 

Dobar trik za vraćanje stare bele boje patikama je i sa pastom za zube. Starom četkicom za zube i pastom za zube trljajte patike dok ponovo ne dobiju staru boju. Pustite da pasta odstoji oko 15 minuta, a zatim je operite vlažnom krpom, piše "Bright Side".

Pročitajte još: Integralne prazne kiflice fantastičnog ukusa

So i mleko

Treba samo da pomešate pola kašičice krupne soli i jedan litar mleka...Patike namočite u ovu smesu za izbeljivanje i neka odstoje oko tri sata. Nakon tog vremena možete ih tljati četkom kako biste uklonili sve mrlje koje su tamo. Zatim ih dobro isperite i ostavite da se osuše na otvorenom.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU