Šta se desilo s Milicom Todorović?! Preko noći promenila LIČNI OPIS, pljušte komentari OSUDE (FOTO)

Marija Obradović

07. 04. 2021. 000000 09:00

Foto: Printscreen/Instagram/Milica Todorović

Iako Milica nije neko ko mnogo haje za komentare, jer je po prirodi neposredna, vesela i dobronamerna, na polsednju objavu odreagovali su mnogi.

Popularna pevačica objavila je nove fotografije na kojima izgleda znatno drugačije nego ranije. Istog trentuka počelo je nagađanje šta je sve radila, a bilo je i onih koji su zaključili da je postala neprepoznatljiva.

Mnogi tvrde da je imala korekciju nosa, iako to nije tajna, s obzirom da je i sama priznala da je prošle godine u Turskoj ispravila devijaciju, kada je i tražila da se hirurg pobrine i za estetiku, ali naravno bez preterivanja.

 Dakle, nos je "prošlogodišnji", a za znatno drugačiji izgled lica zaslužan je dobar šminker.

Drugi pak komentarišu i njenu kilažu i pitaju se da li je stvarno toliko smršala ili je i ona kao i mnoge pribegla "fotošop dijeti". Međutim, Milica je neko ko je okrenuo novi list i strogo vodi računa o ishrani i odluka da višak kilograma ostavi iza sebe je čvrsta i odlično joj ide! 

Da bi transformacija bila kompletna, nedavno je počela da vežba i – rezultati su tu. Za razliku od tela, narav nije nimalo promenila, pa kad su joj dosadili zlonamerni komentari, poručila je hejterima da je se manu.

Post koji je bio okidač svih polemika Milica je ovako prokomentarisala:

– Sad me zove majka i kaže: "Sine, šta je sa fotografijom koju si sad okačila na ’Instagramu’?" Ja joj na to kažem: "Pa, majka, to je jedna ’fashion’ slika." Tako se valjda slikaš kad hoćeš da ispadneš "fashion", moderan, mršav.