Jedina suknja koja će apsolutno uvek biti moderna (FOTO)

10. 04. 2021. 000000 11:05

Foto: Depozitfoto

Na suknjama najbolje izgleda, pogotovo onim potpuno dugačkim, jer se sa svakim korakom otvara poput raskošnog cveta.

Pročitajte još: Seka Aleksić ponela frizuru 80-ih: Prolećni trend broj jedan kada je reč o kosi (FOTO)

Foto: Depozit

Međutim, veoma lepo, razdragano i ženstveno deluje kada krasi suknju dužine koja tek prelazi kolena, a još ako se preko njega nalazi til, bezbrojne su vizuelne igrarije koje stvara prilikom svakog pogleda.

Preko plise til - to je prava bajka.

Plise, popularan osamdesetih godina prošlog veka, kao uostalom i sva moda iz tog doba, vratio se na naše ulice sa najrazličitijim dezenima i materijalima. Čak i poliester, koji je prvi put upotrebio japanski dizajner Isaj Mijake, savršeno izgleda kada je plisiran, pružajući mogućnosti za nenametljivo presijavanje boja.

Pročitajte još: Ako imate stomačić ovaj detalj će ga sakriti, a ponovo je SUPER popularan (FOTO)

Ove "prepeglane" uske falte na kožnom materijalu postaju mekane, pa tako mantil koji je u gornjem delu "glat" u donjem više nego dobro "nosi" plise, čineći ga atraktivnijim.

Jednobojne, šarene, cvetne, plise je prelep!

Kod haljina je drugačije, one mogu biti i cele plisirane, pa čak ne smeta ni ako su u cvetnom dezenu, jer ako preko obučete jednobojni sako u nijansi cvetova izbeći ćete mogućnost da ova odevna kombinacija vuče ka kiču.

Pročitajte još: Široke nogavice i roze torba: Kako je Anastasija Ražnatović iskombinovala sve prolećne trendove (FOTO)

Plise je definitivno izbor maštara i kreativaca, umetničkih duša koje pre naginju mekoj nego strogoj formi. Ukoliko ste i vi među njima, onda će vam se sigurno dopasti i duga suknja na vezivanje, koja se nosi preko pantalona poput kecelje, sa pliseom samo na bočnom delu.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU