Marija Kilibarda šokirana: SEVERINA iz čista mira u programu uživo govorila o svojim porno slikama, potkačila i Jovanu Joksimović?

Kristina LJubisavljević

18. 04. 2021. 000000 11:00

Foto: ATA images

Hrvatska pop zvezda govorila je sa voditeljkom Marijom Kilibardom o kampanji "Hejt Sloveni" u kojoj je učestvovala. Onda je u jednom trenutku tok razgovora promenjen u pravcu nekadašnjeg postupka voditeljke sa ove televizije, a na osnovu informacija koje je Severina dala pretpostavlja se da je reč o nekadašnjoj voditeljki Prve, Jovani Joksimović.

Pročitajte još: Ana Ivanović se VRAĆA NA TEREN: Evo kada možemo da očekujemo nekadašnju najbolju teniserku sveta

- Imala sam neprijatnost sa vašom televizijom pre nekoliko godina. Voditeljka je u Jutarnjem programu pustila moje gole fotografije koje su hakovane sa mog telefona. Naša deca su se igrala zajedno, poznajem i njenog muža koji peva. Jednom prilikom sam mu čak i pisala repertoar za koncert. Dakle, njihovo dete i moje dete su se igrali zajedno, mi smo se družili kao prijatelji, ali nevezano za to, takve stvari se jednostavno ne rade. Pustila je te fotografije u 10 sati ujutru na televiziji. To je bilo strašno - ispričala je pevačica.

Nakon ove izjave Marija Kilibarda je pitala Severinu da li su to rešile naknadno, a pevačica je odgovorila da se nije čula sa voditeljkom nakon toga.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU