Princ Čarls ima samo JEDNU želju pre nego što se Hari vrati u Ameriku

19. 04. 2021. 000000 12:00

Foto: EPA

Princ Čarls želi da provede neko vreme sa princom Harijem pre nego što se on vrati u Ameriku - tvrde strani mediji.

Pročitajte još: Danas je sahrana princa Filipa: Evo gde će se nalaziti Vilijam i Hari kada sve oči budu uprte u njih

Hari, koji je prethodnog meseca izneo lavinu komentara na račun kraljevske porodice u intervjuu kod Opre, vratio se iz Kalifornije na sahranu princa Filipa, koja je za vikend održana u dvorcu Vindzor.

Čarls želi da provede vreme sa sino

Nakon što je kovčeg vojvode od Edinburga bio spušten u svod ispod kapele Sv. Đorđa, viđen je kako priča sa bratom Vilijamom. Ali nije poznato da li namerava da razgovara licem u lice sa svojim ocem Čarlsom, koji je izgledao izbezumljeno dok je vojvoda počivao.

Prema "Dejliju Mejliju" princ od Velsa želi da prošeta sa svojim mlađim sinom. 

Pročitajte još: Svi detalji prinčeve sahrane: Vojvoda od Edinburga lično je dizajnirao mrtvačka kola, a ostavio je i detaljna upustva

Kako navodi izvor, Čarls namerava da provede neko vreme sa Harijem, dodajući: - Govorilo se da će Čarls šetati oko Vindzora sa Harijem kako bi proveli vreme zajedno".

Imaće o čemu da razgovaraju, nakon što je Hari tvrdio da je njegov otac prestao da se javlja i da mu je finansijski okrenuo leđe, nakon njegove odluke da napusti kraljevske dužnosti.

Hari je takođe tvrdio da su Čarls i Vilijam "zarobljeni" u svojim ulogama - kao i da je neimenovani kraljevski član izrazio zabrinutost zbog boje kože sina Arčija.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU