URNEBESNO! "Dobra si ti duša...": Evo kako KARLEUŠU tretiraju kolege, pa čak i oni za koje se spekulisalo da su U SUKOBU (VIDEO)

Kristina Malešević

23. 04. 2021. 000000 20:20

Foto: Ataimages

Kada god je popularna pevačica Jelena Karleuša u društvu, čini se da zabave neće izostati. Sudeći prema snimcima, tako je i iza kamera i zvaničnog dela takmičenja Zvezde Granda. Ipak, ovog puta nije Jelena Karleuša ta koja inicira urnebesne situacije, već su ovoga puta nju kolege sa snimanja emisije uhvatile u "mašinu".

Pročitajte još: Da li znate ko je na slici? Ćerka je srpskog akademika i pisca, a danas je poznata džez pevačica (FOTO)

Ceo video snimak napravila je Marija Šerifović, koja je uprkos medijskim spekulacijama sa Jelenom Karleušom ostala u odličnim odnosima. Na snimku se vidi kako Mira Škorić i Ana Bekuta, uz podršku Đorđa Davida i Marije Šerifović zbijaju šale na račun emocija i dobrodušnosti Jelene Karleuše i potvrđujući njene reči da je on ustvari jako dobar čovek.

Pročitajte još: Kultna serija koje smo se svi plašili dobija nastavak? Moldera i Skali ste obožavali u seriji "Dosije Iks", a evo kako danas izgledaju (FOTO)

Uz sve to, kao šlag na tortu, Marija Šerifović mazi Karleušu po glavi, nalik na odnos prema detetu kada ga mazimo i pokazujemo mu ljubav. Pogledajte urnebesan snimak i uživajte u njihovom druženju...

 
 
 
 

Pogledajte ovu objavu u aplikaciji Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objava koju deli Srb VIP (@srbija.v.i.p)

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU