Glumac serije "Zakon i red" šokirao: Koleginici priznao da je zaljubljen! (FOT)

23. 04. 2021. 000000 10:00

Foto: Instagram/ screenshot chris_meloni

Sigurno ste gledali seriju "Zakon i red" (‘Law & Order) i omiljeni lik vam je Eliot kojeg glumi Kris Maloun.NJegova partnerka je Olivija koju glumi Mariška Hagitaj.

Pročitajte još: To smo čekali: Megan se pojavila u javnosti na kraljičin rođendan, a svi su primetili jedan detalj (FOTO)

Eliot će izazva ti saobraćajnu nesreću sa Eli u 22. epizodi "Zakona i reda". Ketlin će otići kod Olivije da joj zatraži pomoć, jer Eliot ima noćne more, pokušavali su sa njim da razgovaraju, ali ništa ne pomaže. Ovo je, ukratko radnja 22 epizode koja će ostati legendarna.

Kada Eliot iz bolnice ode kući zahvaliće se deci i Oliviji. Kada Olivija sedne da razgovara sa Eliotom, inspektor će baciti "dve bombe".

Volim te, kaže Eliot, a Olivija je bez reči.

- Volim te - reći će Oliviji, a ona će ostati bez reči.

Očigledno je da je ljubav planula između njih dvoje, ali kada se te reči izgovore sve deluje drugačije. Eliot će obrisati suze, a oni će se zagrliti.

Nažalost, Eliot će zvati Oliviju, ali mu se ona neće odazivati. OD kada je Eliot postao udovac Olivija mu se najviše našla, njemu i deci.

Pročitaje još: "Oduvek je bilo lako mrzeti i uništavati. Graditi i negovati mnogo je teže": Neprikosnoveni citati kraljice Elizabete

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU