Tortilja posle teške trpeze (RECEPT)

03. 05. 2021. 000000 10:30

Foto: Depozitfoto

Tortilja od kukurznog brašna je dobra za ručak, ali i večeru, jer je hranljiva i zdrava

Pročitajte još: Krofne bez kvasca? O da, i mnogo su ukusnije (RECEPT)

Potrebno je:

  • 6 tortilja
  • 2 konzerve tunjevine
  • 2 kašike slatkog čili sosa
  • 2 praziluka
  • 100 g tvrdog sira
  • 3 rotkvice
  • avokado
  • zelena salata

Pročitajte još: Salata od CVEĆA i slatkiš sa LAVANDOM, pravo prolećno osveženje (RECEPTI)

Očsitite avokado i isitnite. Izmešajte tunjevinu, čili sos, na kolutiće isečen praziluk i rotkvicu, dodajte avokadu i opranu salatu začinjenu limunom.

Zagrejte tortilje, sipajte sadržaj pa preklopitekrajeve i uroljajte tortilju.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU