Zakazana PREMIJERA specijalne epizode PRIJATELJA: Evo kada ćete moći da ih gledate

Aleksandra Kolarevic

17. 05. 2021. 000000 10:40

foto: Printskrin/Jutjub/PureBloodPaul

Dugo očekivana specijalna epizoda kultnih "Prijatelja" pod nazivom "Prijatelji: Ponovno okupljanje" biće premijerno prikazana 27. maja na "HBO Maksu".

Specijal će simbolično biti prikazan na godišnjicu lansiranja "HBO Maksa" i tačno godinu dana nakon što je prvobitno bila zakazana premijera.

Pročitajte još: Ovo sigurno niste znali: Koliko kafa su popili glumci iz serije PRIJATELJI? (FOTO)

Snimanje specijala je pomeran nekoliko puta zbog pandemije. Prvo snimanje bilo je zakazano za februar 2020. godine, ali je snimanje odrađeno tek u aprilu ove godine.

U ovoj epizodi glumiće popularna šestorka u punom sastavu, koju čine Dženifer Aniston, Kortni Koks, Lisa Kudrou, Mat Leblank, Metju Peri i Dejvid Švimer.

Izvori bliski projektu rekli su prošle godine da će svako od njih dobiti najmanje 2,5 miliona dolara za ovo snimanje, piše "Varieti".

U ovom serijalu pojaviće se i gosti poput Dejvida Bekama, Džastina Bibera, Sindi Kraford, Lejdi Gage, Kare Delevinj, i drugih.

Pročitajte još: Nakon 20 godina otkrivena istina o PRIJATELJIMA: Ova glumica je trebalo da glumi Rejčel

U 2020. godini svih 10 sezona kultne serije od "Netfliksa" preuzeo je "HBO Maks", a ugovor na prava o seriji koštao je "Varner Mediju" preko 400 miliona dolara.

Ben Vinston potpisuje režiju ovog specijala "Prijatelja".

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU