Napunite kuću BUKETIMA cveća! Evo koji još trikovi će vam pomoći da odaberete prave boje za SVOJ DOM

Kristina Malešević

16. 05. 2021. 000000 16:00

Foto: Depositphotos

Osveženje doma je uvek dobrodošlo, posebno u proleće kada nam je svežina i vedrina preko potrebna. Odabir odgovarajuće boje u domu je stvar koja se ne može prepustiti slučaju ili trenutnom raspoloženju, već se radi o procesu u kojem morate nekim unutarašnjim osećajem odlučiti boja zidova i nameštaja je prava za vas i vašu porodicu.

Pročitajte još: Pošto je deci obezbedio kuće i stanove, Dejan Milenković iz Borača je sebi podigao grobnicu sa "garsonjerom" (FOTO)

Ukoliko nemat mnogo ideja i niste zahtevi esteta, za početak možete koristiti neutralne boje poput komada od bambusa koji će se lako uklopiti u sve što želite da postignete. Najbolje je malo eksperimentisati na sadašnjem stanju i polako pretvarati dom u nešto drugo.

Pročitajte još: Tito je znao, a vidovnjakinja najavila: ZLATNA VODA u Zmajevu otkriva Atilin grob

Okačite slike u bojama za koje mislite da vam odgovaraju na neko drugo mesto, dodajte podmetače ili stolnjak druge boje i ubrzo će se početi nazirati rješenje koje će vas zadovoljiti za duži period.

Ako vam baš ništa ne pada na pamet ili niste zadovoljni idejama, evo jednostavnog recepta - napunite kuću buketima cveća u bojama koje vam se sviđaju i razmeštajte ih po želji, sve dok vam ne sine dobitna kombinacija.

PRATITE NAS NA INSTAGRAMU i FEJSBUKU