Zbog nje je Željko Joksimović ostao bez PRVOG MESTA: Pogledajte KAKO SADA IZGLEDA nekadašnja pobednica Evrovozije (FOTO)

Aleksandra Kolarevic

25. 05. 2021. 000000 09:25

foto: Printskrin/Jutjub/Eurovision Song Contest

Pesma "Divlji ples" imala je sve što je bilo potrebno jednoj pobedničkoj pesmi: pevljiv tekst, zvučnu melodiju, atraktivnu koreografiju, upečatljive kostime, ali i glas i stas pevačice.

Energičnu Ruslanu pobeda na Evroviziji 2004. godine vinula je u zvezde, i u svojoj popularnosti uživa i danas.

Pročitajte još:

Iako je napunila 47 godina, za ovu pevačicu kao da je vreme stalo - nije se nimalo promenila.

Nakon pobede na Evrosongu jedno vreme bavila i političkim aktivizmom, a pre nekoliko godina obožavatelji su ju mogli videti na istom takmičenju u Lisabonu, gde se pojavila kao podrška ukrajinskom kandidatu i njihovoj zemlji, što je kod mnogih obožavatelja i vernih pratilaca Evrosonga probudilo veliku nostalgiju.

Ruslana se muzikom počela baviti kad je imala četiri godine. Pohađala je muzičku školu, a kad je porasla pevala je u bendovima. Diplomirala je na Muzičkoj akademiji, smer pijanistkinja i dirigentkinja.

Ruslana je od 1995. godine u srećnom braku s ukrajinskim producentom i tekstopiscem Oleksandrom Ksenofontovim, koji je zapravo autor teksta za njen nezaboravni i pobednički hit “Divlji ples”. 

PRATITE NAS NA INSTAGRAMU i FEJSBUKU