"Kako nije SRAMOTA" vaše ćerke?" Rođendan Mitrovićeve supruge pao u senku zbog ponašanja naslednica! NAKIT slavljenice ostavlja bez daha! (VIDEO)

Jovana Pejinovic

17. 05. 2021. 000000 13:10

Milica Mitrović, žena vlasnika Pinka, Željka Mitrovića, podelila je na svom Instagram profilu kako uživa na jahti sa porodicom u opuštenom druženju.

Pročitajte još: Kako sada izgleda MILKA FORCAN? Povukla se iz javnosti pre 10 godina, a fotografije na Instagramu otkrivaju i šta radi (FOTO)

Dok Milica snima, u pozadini se čije pesma Frenka Sinatre i vidimo raskošnu cvetnu dekoraciju i upaljene sveće, što je doprinelo slavljeničkoj atmosferi. Posluženje i torta su izgledali vrhunski i potrudili su se oko svakog detalja.

Milica je kao rođendanski poklon od porodice dobila set skupocenog nakita.

Ćerka Kristina je u zagrljaju svoj dečka, sina ruskog milionera i oboje su opušteni i uživaju uz muziku. Dečko je zapalio i skupoceni tompus i sve vreme se smeška, baš kao i Kristina koja je u nekom trenutku krenula da pravi selfi.

Pročitajte još: Ćerka Milke Forcan je prava LEPOTICA, a evo šta joj je PRVI POSAO nakon fakulteta! (FOTO)

Druga ćerka sedi u krilu svog dečka i sve vreme se ljube, što su neki pratioci ocenili kao nepristojno ponašanje pred roditeljima. 

Neki od komentara: Jel ova deca stvarno nemaju toliko ukusa? Kako nije sramota vašu ćerku da se mazi sa dečkom pred majkom i ocem i još je dečko udara po guzi (sramota)...

Na kraju, Milica je uhvatila i svog supruga željka kako gricka posluženje i đuska uz muziku.

Milica je uživala u svojoj večeri i podelila je fotografiju strasnog poljupca sa svojim suprugom.

Na kraju, pohvalila se i skupocenim nakitom koji je dobila od porodice.

Pročitajte još: ANASTASIJA iskopirala KSENIJU iz Uraganki! Kojoj bolje stoji OVA frizura?

Uz fotografiju na kojoj pozira sa skupim kompletom ogrlice i prstena, napisala je: Moj mužić,Andrea i Kristina me uvek iznenade za rođendan, rekla sam im da ne preteruju sa poklonom ali ne vredi!

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU