Miloš Biković otvorio dušu i otkrio nepoznate detalje o saradnji sa Draganom Bjelogrlićem: "Bio je surovo iskren prema meni"

Jelena Blažić

17. 05. 2021. 000000 15:40

Foto: Ataimages

Miloš Biković, neverovatnu popularnost je stekao ulogom u filmu "Monte video, Bog te video", u režiji Dragana Bjelogrlića.

Pročitajte još: Da li ih PREPOZNAJETE? Na estradnom nebu tokom devedesetih važili su za pevače NAJLEPŠIH OSMEHA (FOTO)

Gostujući u jednoj emisji, Miloš je ispričao kako je Bjela već u početku bio surovo iskren prema njemu i zamerao mu je mnoge stvari, što je Bikoviću davalo sve više motiva da radi na sebi i dokaže mu da je najbolji za ulogu Aleksandra Tirnanića:

- Prvo mi je Dragan rekao: "Ili si Tirke ili niko, ne mogu da ti dam neku treću ulogu". Time me je stimulisao da se potrudim. Rekao mi je: "Ti si meni glumački ok, malo si mi visok, malo si mi lep, ja sam Tirketa zamišljao onako šarmantnog, ali ružnjikavog", posle je još i tvrdio da nemam šarma i da je najveći problem:

- Ne znaš da igraš fudbal". I onda sam ja, osim treninga koji smo imali svi kolektivno, imao i sam treninge, sam sa loptom, a i individualne sa trenerom - rekao je Biković gostujući u emisiji "Šta sam tebi i ko sam sebi".

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU