"Dobijao sam panične napade! Drogirao sam se i opijao": Princ Hari prvi put progovorio o najgorem periodu u svom životu i psihičkim problemima!

Jelena Blažić

22. 05. 2021. 000000 15:30

Foto: YouTube printscreen / ET Canada

Princ Hari, ispričao je sve o najgorem periodu svog života, kada je izgubio majku Dajanu, koja je 1997. godine poginula u saobraćajnoj nesreći u Parizu.

Pročitajte još: Znam ko mi je UNIŠTIO porodicu! OŠTRE reči princa Vilijama: Način na koji je dobijen INTERVJU je PREVARANTSKI! (VIDEO)

-Imao sam volju da pijem i drogiram se, samo da se ne bih osećao tako, kako mi je bilo u tom trenutku. Nisam pio od ponedjeljka do petka, ali bih u petak ili subotu uveče, popio za čitavu nedelju. Nisam pio iz užitka - rekao je Hari i dodao da mu je Megan pomogla da potraži pomoć:

 

- Nisam živeo u okruženju gde se razgovaralo o mojim osećanjima, već je sve moralo da se sakriva. Svaki put kad bih obukao odelo i kravatu, morao sam da odigram svoju ulogu, zbog čega sam imao panične napade, znojio se, srce mi je brže kucalo... Period od moje 28. do 32. godine života bio je prava noćna mora - dodao je Hari.

Hari je ispričao kod Opre i da je bio na terapijama, kao i da nikada nije odgovarao da je srećan ili tužan, već da je samo dobro.

Pročitajte još: 

Takođe je otkrio, da u tom periodu, kada je ulazio u auto ili je video kameru, dobijao bi panične napade.

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU