Goca Lazarević se ne boji KORONA VIRUSA ili ne poštuje mere? Evo kako se sinoć pojavila na koncertu Ivana Bosiljčića (FOTO)

Kristina Malešević

29. 05. 2021. 000000 22:00

Foto: YouTube printscreen /TV Happy

Prevačica najpozantijih srpskih pesama i jedan od najboljih vokala na našim prostorila, slavna Goca Lazarević prisustvovala je sinoć performansu Muzička predstava Ivana Bosiljčića, koja se održala u Kombank dvorani.

Pročitajte još: ARIANA GRANDE se tajno udala i fanove ostavila u šoku: Venčanje od 7 miliona dolara (FOTO)

Uprkos ublažavanju epidemioloških mera, na snazi je i dalje nošenje maski u zatovrenim javnim prostorima, posebno kada je reč o bioskopskim ili koncertnim salama. Ipak, izgleda da se Goca Lazarević ne pridržava mera i odbija da nosi masku, upravo u skladu sa onim tvrdnjama koje je ranije iznosila.


Foto: Ataimages

- Što se mene tiče, ne znam koliko je pametno ovo što ću reći, ali moram da kažem - ja znam da korona postoji i izlažem se opasnosti više nego što bi trebalo. Čovek treba da bude oprezan, ali ja ne razumem ljude koji su pristali da budu miševi koji nose maske i na ulici i na livadi i u kolima. Čitala sam mnogo i sigurna sam da ta maska više škodi nego što pomaže - rekla je pevačica svojevremeno za srpske medije.

Pročitajte još: Novo ŠOKANTNO svedočenje Merime Isaković: Evo kakvu "OSVETU" sprema Branislavu Lečiću

Tako je bilo i sinoć, kada je Goca Lazarević bila jedina osoba u publici koja nije nosila epidemiološku masku.


Foto: Ataimages

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU