Ženska odela su opet u TRENDU! Nose se na TRI načina, a prvi su dugačke, široke nogavice (FOTO)

07. 06. 2021. 000000 08:40

Foto: Depozitfoto

Želite da budete u trendu, istovremeno se osećajući moćno i ženstveno?

Pročitajte još: Cvetne haljine koje prikrivaju mane i ističu prednost ženskog tela (FOTO)

Onda su ženska odela, koja za period pred nama preporučuju svi vodeći dizajneri, pravi izbor za vas. Viktorija Bekam je već preporučila ženska odela širokih nogavica.

Odela sa asimetričnim rukavima

Sa izrazito dugačkim rukavima, koji prekrivaju pola nadlanice, i nogavicama skroz do poda, mahom su ukrojena, mada ima i nonšalantnijih modela, koji u celini deluju "za broj veći" - kako zbog ramena tako i nenaglašenog struka. Ovakve, dugačke široke pantalone nose mnoge zvezde, pa i Megan Markl.

Svileno žensko odelo Foto: Depozit

Nešto neobičniji model je sa asimetričnim rukavima, od kojih je jedan "regularan", a drugi poput pelerine, širok i dug do kolena.

Pročitajte još: Da li je PREPOZNAJETE? Popularna folk pevačica se TRANSFORMISALA na snimanju spota za pesmu "BALKAN BEJBE" (FOTO)

Odela sa bermudama

Još stilizovanija verzija ženskih odela je ona sa gornjim delom kratkih rukava i bermudama, koje se nose preko dugih, uskih pantalona od transparentnog materijala.

Bez rukava, ali za broj veće Foto: Depozit

Sako sa zavrnutim rukavima

Navikli smo da se rukavi zavrću, ali nećete pogrešiti ni ako to učinite sa nogavicama pantalona.

Pročitajte još: Anastasija Ražnatović pored ARKANA: "Nema ona ništa Cecino, ista je otac" - Zbog OVE slike bukti rat na Instagramu! (FOTO)

Možete ostati potpuno jednobojni, ili malo razbiti monotoniju košuljom ili bluzom kontrastne boje - izbor je na vama, kao i poruka koju želite da pošaljete dok vašu ženstvenost "ogrće" muški zaštitni znak.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU