"Ništa nije lepše od..." Ana Bekuta objasnila koje su njene vodilje u životu i dala odličan savet (FOTO)

Kristina LJubisavljević

07. 06. 2021. 000000 16:30

Foto: Printscreen/ Instagram/ Ana Bekuta

Ana Bekuta jedna je od napriznatijih pevačina na ovim prostorima, decenijama duga karijera i pesme uz koje su odrasle generacije i danas su jedne od najslušanijih.

Svake subote gledamo je u emisiji Zvezde Granda gde smo upoznali Anu i kao odličnog pedagoga kako sa brojnih učesnicima takmičenja nesebično deli znanje koje ima.

Pročitajte još: Britanski dvor "ODUŠEVLJEN"! Kraljica Elizabeta poslala poruku Megan Markl i princu Hariju nakon rođenja bebe

Ana je i ponosna baka dvoje unuka Sonje i Branka, a fotografija koju je objavila na Instagramu uz divne reči nateraće svakoga da se zapita:

 - Ovo nije profesionalna fotografija i nije je načinio fotograf. Ovo je profesionalna ljubav bake prema unučetu koje je slika u sasvim običnom restoranu, na sasvim običnom svetlu, u sasvim običnom trenutku jednog sasvim običnog dana. Ne trčite za spektaklima. Ništa nije lepše od jedne sasvim obične običnosti. OK unuče ima dvadeset dve godine, ali unuče je unuče - napisala je pevačica i još jednom dala do znanja da obema nogama čvrsto stoji na zemlji.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU