Vrelo je na ulicama srpske prestonice! Ova Beograđanka je odabrala SAVRŠEN LETNJI STAJLING i privukla pažnju svih prolaznika (FOTO)

Kristina Malešević

08. 06. 2021. 000000 15:30

Foto: Depositphotos

Knez Mihailova ulica u Beogradu oduvek je važila za jednu od najpopularnijih šetačkih zona u regionu, ali i Evropi u kojoj se diktiraju modni trendovi. Beograđanke, a sa njima i turisti i posetioci strogo vode računa o odevnim kombinacijama koje nose i šetaju Beogradom.

Pročitajte još: Tri odevna komada u ormaru koja su OPASNA PO ZDRAVLJE

Takom proteklih dana, visoke dnevne temperature i osunčani dani izmamili su šetače, ali bili i inspiracija za savršene odevne komade.

Pročitajte još: Ženska odela su opet u TRENDU! Nose se na TRI načina, a prvi su dugačke, široke nogavice (FOTO)

Nas je oduševila jedna Beograđanka, koja je privukla pažnju svih posetilaca, ali i modnih fotografa. Naime, ova Beograđanka opredelila se za belu kombinaciju, koju su činili mini bela košulja-haljina sa dva istaknuta volana na suknji i pufnsatim rukavima, koja je odlično uklopljena sa belim širokim kaišem. Pored toga, ova dama ponela je i visoke potpetice, sandale sa tri kaiščića u beloj boji i veliku, proslovnu tašnu, takođe u beloj boji.

Pročitajte još: Muškarci OTKRIVAJU šta žena mora da "ima" da bi bila SAVRŠENA SUPRUGA.

Pogledajte koji stajling je oduševio sve prolaznike i pokušajte da u njemu pronađete inspiraciju za svoju savršenu modnu kombinaciju.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU