Svedeno i elegantno! Evo zašto su u MELINU DžINOVIĆ sinoć bile uprte sve oči (FOTO)

Kristina Malešević

10. 06. 2021. 000000 14:30

Foto: Ataimages

Melina Džinović je u javnosti poznata kao dugogodišnja saputnica poznatog folkera Harisa Džinovića, kao i osnivačica i glavna kreatorka brenda "Hamel". Melina Džinović, ranije Galić, vodi život na kom joj mnogu pozavideti mnogi, živi na relaciji Beograd-Študgart-Pariz i uživa u svojoj porodici.

Pročitajte još: KRALJICA ELIZABETA upoznala bebu LILIBET na neobičan način

Melina Džinović ima istančan ukus

Ipak, o modnom stilu Meline Džinović može se govoriti sa posebnom pažnjom, obzirom na njen istančani modni ukus i uvek savršeno prikladne komade, koji odišu visokom elegancijom, sofisticiranošću i otmenošću. 


Foto: Ataimages

Upravo tako je i sinoć izgledala ova modna kreatorka, koja ne voli mnogo da se eksponira u javnosti. Za proslavu koja e sinoć održana u srpskoj prestonici Melina Džinović se opredelila za usku, pencil haljinu u beloj boji sa dužim rukavima i nekoliko sofisticiranih procepa, pre svega velikom na dekolteo i nekoliko manjih na bokovima i duž donjeg dela haljine.

Pročitajte još: Popularnu manekenku napali zbog načina na koji drži bebu: Da li je ovo nemarno ponašanje Emili Ratajkovski? (FOTO)

Uz ovu belu haljinu ponela je i bele salonke na visoku štiklu i kožnu torbicu poznatog svetskog brenda u jarkoj zelenoj boji. Na ovoj savršenoj odevnoj kombinaciji mogle bi joj pozavideti i najveće svetske zvezde na crvenom tepihu.


Foto: Ataimages

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU