Evo zašto kraljica Elizabeta uvek nosi jednu boju: NJen izgled pažljivo bira tim stručnjaka

Kristina LJubisavljević

15. 06. 2021. 000000 19:30

Foto: Deposit

Najdugovečniji britanski monarh, kraljica je ikona na koju se mnogi ugledaju. Boja njene odeće od izuzetne je važnosti i značaja.

Kraljica je poznata po živopisnoj garderobi i jakim bojama po kojima je toliko prepoznatljiva da je čak bila tema raznih knjiga koje primećuju da postoje određena pravila u boji koja moraju da se poštuju.

Pročitajte još: Megan Markl i princ Hari zaposlili finansijskog gurua: Porodica ŠOKIRANA novim potezom!

Stil kraljice Elizabete

Primećuje se da kraljica neće nositi zelene na travnatim mestima, a ni tamne boje tamo gde se nalaze u njenom okruženju, pretpostavlja se da je ovo zbog toga što kao tako važna ličnost treba da bude primećena.

Da bi kreirao izgled kraljice Elizabete potreban je tim stručnjaka. Anđela Kelli je njen savetnik skoro trideset godina, piše The List. Da bi bila sigurna da je svaki izgled besprekoran Keli ima specifičnu formulu koje je objašnjavala i u knjizi. Isticala je da je njena uloga da kraljici obezbedi da je za svaku priliku maksimalno prikladna. Sve se pažljivo smišlja, do najsitnijih detalja, od toga kako svetlost može da utiče na boju i teksturu tkanine do toga kako se materijal ponaša u slučaju vetra.

Pročitajte još: KIM KARDAŠIJAN šokirala pratioce: "Obukla" lamborginija u beli pliš, da bi joj ličio na PIDžAMU (FOTO/VIDEO)

Koje boje nosi kraljica Elizabeta?

Ona se opredeljuje za izgled koji je fokusiran na jednoj boji. Spaja odela jarkih boja, crvene, zelene, plave i pastelno roze, sa par rukavica i kapom. Neutralni izgled je ključ njene garderobe. Kombinovanje svetlih i smelih tonova, a da pritom ne budu previše ekstravagantni, uobičajena je praksa.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU