Kosa Megan Markl i oči princa Harija: Ovako će izgledati Lilibet! (FOTO)

18. 06. 2021. 000000 07:42

Foto: EPA

Megan Markl je juče prijateljima poslala sliku nedavno rođene bebe Lilibet, ali dok čekamo da se pojavi prva slika devojčice pokušali smo da na aplikaciji makemebabies napravimo kako će, najverovatnije, izgledati.

Pročitajte još: Sve gledaju Kamilu: Trke u Askotu pokazale kako se glamurozno nosi šešir (FOTO)

Prva kraljevska beba rođena u SAD

Lilibet Diana rođena je u petak 4. juna i, zahvaljujući astrologu, već smo doznali kakvog će biti karaktera Lili, kao i šta je čeka u životu. Zahvaljujući aplikaciji uspeli smo da pretpostavimo kako će izgledati!

Da podsetimo, mala Lilibet je prva kraljevska beba rođena u SAD.

Kosa Megan Markl i oči princa Harija

Za početak, najverovatnije će naslediti majčinu crnu kosi i u detinjstvu će imati loknice. Arči je nasledio sve od oca i kosu i oči. Mali Arči je poslednji potomak Henrija Osmog od kojeg, veruje se, porodica nasleđuje crnu kosu i plave, prodorne oči. Mala Lilibet će verovatno naslediti od oca oči, pa će imati izražajan pogled.

Foto: Apikacija makemebabies

Osmeh Megan Markl

Vojvotkinja od Saseksa ima upečatljiv osmeh, pa će Lilibet verovatno naslediti majčin osmeh, jer je Arči, prema sadašnjim fotografijama, nasledio očevu vilicu.

Lili će biti očaravajuća devojčica i blistav izgled će upotpuniti karakterom, jer je dobro pozanto da su Blizanci (što je njen horoskopski znak) komunikativni.

Pročitajte još: Famozna crvena haljina Kejt Midlton planula, a taj model stoji svim ženama! (FOTO)

Megan Markl je, inače, juče viđena kako šeta pse, što znači da je porođaj protekao u najboljem redu i da se dobro oseća.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU