Dženifer Lopez u kombinaciji za kojom se Holivud okretao: Svi trendovi leta u jednom (FOTO)

Kristina LJubisavljević

20. 06. 2021. 000000 17:30

Foto: Deposit

NJen ljubavni život ponovo je zainteresovao svet, pa se nedeljama razmatra da li su ona i glumac Ben Aflek obnovili ljubav. Par se drugo krio od očiju javnosti, a onda su odlučili da obelodane vezu i svima daju do znanja da su ponovo zajedno.

Sudeći prema fotografijama na društvenim mrežama Dženifer Lopez blista. Uvek je važila za modnu ikonu, a kako godine prolaze ide u korak sa vremenom i još uvek je inspiracija mnogima kada je til u pitanju.

Pročitajte još: Ana Ivanović u boji sezone: Pozitivno i kreativno (FOTO)

Holivud ju je ovog vikenda video u zanimljivoj kombinaciji belog i žutog. Žuta je cele godine omiljena boja mnogima, a vidimo da se dopada i Dženifer. Uklopila ju je na najbolji način, uz belo kako bi došla do izražaja i izgledala lepo.

Međutim, najviše pažnje odnele su čizme koje nosi na jednoj od fotografija. Imaju previsoku štikulu, tako da verujemo da u njima nije hodala, već da su poslužile samo za slikanje kao deo visoke mode.

Pročitajte još: Jelena Rozga ponela sandale o kojima se priča: Još jedna klasika kojom je oduševila (FOTO)

Kada je reč o šminkanju i Dženifer se priklonila letnjem trendu sjaja, pa je umeso mat karmina odabrala sjajni ruž i njima upotpunila junski izgled.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU