Prkosi VRELIM DANIMA! Evo koja LEGENDARNA glumica se u osmoj deceniji šeta Beogradom uprkos visokim temperaturama

Kristina Malešević

23. 06. 2021. 000000 10:40

Foto: Ataimages

Popularna srpska glumica i jedna od najnagrađivanijih glumica srpske glumačke scene, Svetlana Ceca Bojković u svojoj 73. godini života uživa u svakom danu, ne mareći za visoke temperature vazduha i vrućine od kojih strepe i mladi sugrađani.

Pročitajte još: Miloš Biković na teškim mukama: Pogledajte ko mu zadaje ozbiljne probleme (VIDEO)


Foto: Ataimages

Naime, tako je juče na vrelih 37 stepeni Celizijusovih glumica Svetlana Ceca Bojković fotografisana u samom centru Beograda. Glumica Ceca Bojković je prvog vrelog letnjeg dana u ovoj godini ponela lepršavu midi haljinu u tamnijoj bež nijansi, koja se odlično uklopila uz njen ten i boju kose, koja je ovog puta bila začešljana unazad. Osim toga, Svetlana Bojković ponela je klasičnu tašnu jednog popularnog svetskog brenda i belike sunčane naočare.

Pročitajte još: Tanja Savić konačno je vratila decu u Srbiju, a ovaj najemotivniji trenutak promakao je svima (VIDEO)

Svetlana Ceca Bojković

Glumica Svetlana Ceca Bojković karijeru je započela 1967. godine, filmom "Jednog dana moj Jamele", da bi deset godina kasnije ostvarila svoj najveći uspeh na filmu, zahvaljujući ulozi Mike u socijalnoj drami "Pas koji je voleo vozove".


Foto: Ataimages

Pročitajte još: Tanja Savić konačno je vratila decu u Srbiju, a ovaj najemotivniji trenutak promakao je svima (VIDEO)

Ceca Bojković je devedesetih svakako bila najveća domaća televizijska zvezda zahvaljujući ulogama u izuzetno popularnim TV serijama Siniše Pavića, najpre kao Emilija Popadić u "Boljem životu", zatim kao sestra Antonija u "Srećnim ljudima", i na kraju kao Valerija Gavrilović u "Porodičnom blagu". Uloga glavne medicinske sestre Antonije smatra se remek-delom domaćeg glumišta.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU