Salma Hajek ŠOKIRALA izjavom: Nisam uradila grudi! Meni one i dalje rastu

Aleksandra Kolarevic

24. 06. 2021. 000000 20:55

Foto: Printskrin/Instagram/salmahayek

Američko-meksička glumica Salma Hajek važi za jednu od najlepših žena na svetu, jer i u šestoj deceniji ostavlja bez daha svojim izgledom i bujnim proprsjem na koje je i te kako ponosna.

Ona je tokom gostovanja u jednoj emisiji na pitanje o grudima izjavila da se nikada nije podvrgla estetskoj operaciji.

Pročitajte još: Mišel Fajfer kakvu nikada niste videli: Emotivan selfi koji OTKRIVA mnogo (FOTO)

- Mnogo ljudi misli da sam povećala grudi i ne krivim ih jer su nekad bile manje. A manji je bio i ostatak moga tela - izjavila je Salma koja je takođe istakla da joj se telo tokom menopauze mnogo promenilo, i da joj grudi i dalje rastu.

- Nekim se ženama smanjuju, ali postoje žene koje dobiju koji kilogram pa im grudi narastu. Isto se dogodi i nekim ženama koje doje, ili koje su u menopauzi. Jednostavno sam jedna od tih žena i rast grudi mi se dogodio u svim tim situacijama - dodala je poznata glumica.

Molila se za veće grudi

Ona je svojevremeno ispričala za strane medije kako je nekada, dok je bila mlađa, imala male grudi, pa se redovno molila Bogu za veće.

Čak je stavila ruke u svetu vodu da bi pokušala da postigne čudo.

– Moja majka i ja smo se zaustavile u jednoj crkvi tokom nekog izleta kada smo bile u Meksiku. Kada smo ušle u crkvu, molila sam za čudo koje sam silno htela da se ostvari. Stavila sam ruke u svetu vodu, pa sebi na prsa i rekla: „Molim te Bože, daj mi grudi“ – ispričala je tada Salma.

Samo nekoliko meseci kasnije, Salmi su navodno počele da bujaju grudi na kojima joj danas zavide žene širom sveta.

PRATITE NAS NA INSTAGRAMU i FEJSBUKU