Da li PREPOZNAJETE glumicu sa fotografije? Krasio ju je nenadmašivi šarm, ali je njen život IMAO TRAGIČAN KRAJ (FOTO)

Kristina Malešević

26. 06. 2021. 000000 10:50

Foto: InstagramScreenShot/svislavnisrpskiglumci

Slavna srpska glumica Neda Arnerić ostvarila je brojne uloge u najvećim ostvarenjima srpske kinematografije i najpoznatijim pozorišnim predstavama. Ostala je zapažena kao glumica sa neverovatnim talentom, šarmom i senzualnošću. 

Pročitajte još: ZVEZDE GRANDA: Oni su se plasirali u FINALE takmičenja! (FOTO/VIDEO)

- Možda najbolji opis njene ličnosti dao je Branko Rosić: "Nedin vanvremenski šarm večite devojčice koji traje i trajaće decenijama uz evidentnu dubinu i umnost koju je ispoljavala tokom gostovanja u televizijskim emisijama, najbolji je pokazatelj toga da lepota, šarm, senzualnost i pamet mogu da idu zajedno u istim cipelama."I bio je u pravu. Sjaj koji je isijavao iz svake njene uloge i osmeha ne može ni smrt da ugasi - navodi se u opisu objave na Instagramu.

Pročitajte još: MRLJE NESTAJU! Da biste napravili DOMAĆI DETERDžENT trebaće vam 4 SASTOJKA i 10 minuta

Glumica Neda Arnerić

Neda Arnerić tragično je nastradala u 67. godini života, kada ju je 2020. godine u njenom stanu na Vračaru pronašao njen brat. Inače, prethodno je brat u februaru pronašao bez svesti pa je izvesno vreme bila zbrinuta na VMA, a pre toga za medije je govorila o svojim planovima da se preseli u Indiju i sikusi asketski način života.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU