Šeron Stoun (63) u žutom bikiniju: Ovaj model stoji damama svih godina (FOTO)

28. 06. 2021. 000000 09:20

Foto: EPA

Holivudska zvezda Sharon Stone objavila je sliku u žutom dvodelnom kupaćem kostimu iz vrta svoje kuće u Los Anđelesu i pobrala aplauze.

Pročitajte još: Stari-novi TREND: Kendal Džener i Gvinet Paltrou nose papuče kakve do juče niko ne bi obuo! (FOTO)

Elizabet Harli je pokrenula trend

Slobodno se može reći da je zavladala pomama da dame u izvesnim godinama objavljuju slike u kupaćem kostimu. Ovaj trend slikanja u kupaćim kostitima je započela Elizabet Harli, nastavila Selma Hajek (54) koja je počela redovno da objavljuje slike sa bazena. Trendu pokazivanja tela nisu odolele ni mnoge manekenke, pa je tako i Helena Kristensen (53) pokazala da je i dalje zgodna. Sada se pridružila i Šeron Stoun.

Ima 63 godine i izgleda fantastično!

Šeron Stoun ima 63 godine i izgleda fantastično! Na njenom licu se vidi da prirodno stari i teško je primetiti tragove plastičnih operacija. Na ovoj slici se vidi da živi zdrav život.

Dvodelan kupaći za dame srednjih godina

Kupaći kostim je dvodelan, pa iako je donji deo visok i pokriva stomak, vidi se da glumica ima odličnu liiniju.  Ovaj model, sa širokim bretelama, stajao bi većini žena u izvesnim godinama.

Glumicu posmatra buldog Bandit.

Siluetu glumice posmatra njen buldog Bandit i većina komentara se odnose se upravo na malog posmatrača. "Pravo si sunce" - jedan je od komentara.

Šeron Stoun živi u ovoj kući u Los Anđelesu od 1993. godine i kompletno je renovinara. Tokom pandemije često je objavljivala slike i videa kako se provodi.

Pročitajte još: Naomi Kembel (51) prvi put posle rođenja ćerke najavila ZLATNI trend leta (FOTO)

Šeron ima troje dece Roana, Larda i Kvina isvi su usvojeni.

Pročitajte još: HEJLI BIBER na ulicama Pariza u HALJINI i SANDALAMA koje svi tražimo ovog leta (FOTO)

- Sve češće gledam video snimke i slike dece kada su bila mala, a čini mi se da će tako biti sve češće - izjavila je nedavno Šerom Stoun.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU