Prava boginja! Karla Bruni u šestoj deceniji prošetala opasnu haljinu u Kanu! (FOTO/VIDEO)

Jovana Pejinovic

08. 07. 2021. 000000 15:15

FOTO: Printskrin/ Instagram/ womensupremacyyy

Kanski filmski festival 2021. počeo je ovog utorka, 6. jula. Ceremonija otvaranja koju fanovi čekaju više od dve godine, okupila je najlepše zvezde. Među najsjajnijim bila je Karla Bruni, bivša prva dama Francuske, u šljokičastoj haljini.

Pročitajte još: Šepurenje može da počne: Marion Kotijar i Bela Hadid obeležile prvo veče Kanskog festivala! (FOTO/VIDEO)

Teško je bilo skloniti oči sa Karle na crvenom tepihu.

Haljina Karle Bruni

U dugoj plavoj haljini, sa srebrnim šljokicama, na jedno rame, modne kuće Celine, Karla je izgledala poput prave boginje. Sve je uklopila sa srebrnim cipelama na štiklu, sa tankim kajišićima i metalik torbicom. Haljina je istakla Karlinu odličnu figuru, u njenoj pedeset trećoj godini.

Opredelila se za razbarušenu frizuru koja se odlično uklopila sa autfitom.

U nekoliko navrata, haljina je bila "neposlušna", pa su paparaci samo čekali da se dogodi peh. Problem je pravio preduboki šlic. Na sreću, paparaci nisu uspeli da uhvate Karlu u lošem trenutku.

Bivša manekenka se srdačno pozdravila sa smeričkim modelom Belom Hadid, sa kojom se zna od ranije i zajedno su provele neko vreme na balkonu u priči, dok su fotografi bili oduševljeni prizorom dve dive na jednom mestu.

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU