KEJT MOS pozirala gola u 47. godini života i to za KIM KARDAŠIJAN (FOTO)

Kristina Malešević

19. 07. 2021. 000000 21:00

Foto: Depositphotos

Kejt Mos se skinula sa luksuzni brenda donjeg veša i modne linije u vlasništvu Kim Kardašijan, popularnog SKIMS nakon što je predstavljena kao ambasadorka ovog brenda.

Ikona britanskih supermodela pozirala je za brend rijaliti zvezde na nekoliko neverovatnih slika podeljenih na poslovnoj Instagram stranici.

Pročitajte još: "Fantaziram da doživim saobraćajnu nesreću, u kojoj bih postala paraplegičar": Potpuno zdravi ljudi koji žele da postanu invalidi (VIDEO)

- Predstavljamo Kejt Mos za SKIMS. Kejt sam prvi put upoznala 2014. godine preko Ričarda Tisija i momentalno me očarao njen drski smisao za humor, autentična i klasična lepota i od tada smo prijatelji - navela je najpoznatija rijaliti zvezda Kim Kardašijan.

Kejt Mos izgleda izvanredno obnaćena u gaćicama, pokazujući savršeni stomak i rekreirajući svoju pozu sa piste.

-- Ona je modna ikona. Definišući celu generaciju stila i čast mi je što je ovog leta predstavljam kao novo lice SKIMS - navedeno je ispod druge objave.

Pročitajte još: Devojku napali na parkingu jer "ne izgleda kao invalid": NJen žestok odgovor je postao HIT na Internetu! (FOTO/VIDEO)

Saradnja i fotografije usledile su ubrzo nakon što su Kejt Mos i Kim Kardašijan uslikane zajedno u u Vatikanu zajedno sa ćerkom manekenke.

PRATITE NAS NA INSTAGRAMU i FEJSBUKU