Osvanule šok fotografije! Mladi srpski GLUMCI partijali na Egzitu u društvu ovog SLAVNOG KOŠARKAŠA (FOTO)

Kristina Malešević

14. 07. 2021. 000000 08:20

Foto: Ataimages

Jedan od najvećih muzičkih festivala u Evropi, popularni Egzit svake godine održava se na zidinama Petrovaradina pod otvorenim nebom i okuplja najveća muzička imena i najpopularnije di-džejeve iz celog sveta. Ovaj festival posetile su i brojne poznate ličnosti sa srpsk scene, brojni pevači, muzičari, ali i srpsko glumište.

Pročitajte još: Posle smrti Rođe Raičevića desila se JEZIVA STVAR, koju malo ko zna! (FOTO/VIDEO)

Naime, samo dva dana nakon završetka ovog veliko festivala osvanule se fotografije najpoznatijih mladih srpskih glumaca koji su uživali na feestivalu.

Pročitajte još: Devojku napali na parkingu jer "ne izgleda kao invalid": NJen žestok odgovor je postao HIT na Internetu! (FOTO/VIDEO)

Popularna glumica Milena Radulović objavila je zajedničku fotografiju sa svojim kolegama među kojima su i glumci Miloš Biković, Aleksandar Radojičić, Viktor Savić, kao i Mia Bjelogrlić, ćerka slavnog srpskog glumca Dagana Bjelogrlića. Ipak, sa njima u provodu bio je i slavni srpski košarkaš Marko Jarić, nekadašnji suprug slavne manekenke Adrijane Lime.

Iako ne u istom društvu, na Egzitu se se opustile i zvezde serije "Igra sudbine", mlade glumice Olja Lević i Matea Milosavljević, koje su po svemu sudeći uhvaćene u svedahu.

Pročitajte još: "Fantaziram da doživim saobraćajnu nesreću, u kojoj bih postala paraplegičar": Potpuno zdravi ljudi koji žele da postanu invalidi (VIDEO)

- O egzitu sve najbolje - glasio je kratak opis ispod fotografije.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU