Nakon LJUBAVNOG KRAHA sa poznatim sportistom, srpska glumica otišla na SELO: Sada sadi jagode, šiša ovce i vozi traktor (VIDEO)

Marija Obradović

15. 07. 2021. 000000 12:45

Foto: Printscreen/Instagram

Glumica Marija Petronijević potpuno se povukla iz javnosti, a svoj mir i sreću pronašla je u rodnom selu, gde bez problema obavlja sve poslove u polju, ali i sa životinjama.

Marija je ovog puta podlila snimak kako vozi traktor u rodnom selu i priprema bale za skupljanje pre nego što padne kiša. Lepu glumicu nije omela ni paklena temperatura, a kako je poručila, ko ima volju, ima i način.

- Temepratura danas oko 39. U nedostatku volje onih koji bi mogli raditi, ili njihove objektivne sprečenosti, ipak ima načina da se bale pokupe pre kiše - napisala je Marija.

- Opet za traktorakim volanom, dok Marko i Goran skupljaju bale, jer gde ima volje ima i načina... - dodala je glumica.

Podsećamo, Marija se pre devet godina iz Beograda vratila u rodno selo Visibabe pored Požege, gde se godinama unazad bavi poljoprivredom i sadi jagode, a ova lepotica vozi i traktor i obavlja sve poslove na selu.

Poznato je da je Marija svojevremeno bila u velikoj ljubavi sa rukometašem Vladom Mandićem, koji važi za jednog od najvećih zavodnika na domaćoj javnoj sceni. Ta ljubav nije opstala, a nakon raskida lepa glumica je otišla na selo.