Bravo! Nina Badrić pred NIŠLIJAMA u modnom izdanju o kome će se dugo prepričavati (FOTO)

Kristina Malešević

16. 07. 2021. 000000 09:15

Foto: Ataimages

Jedna od najcenjenijih i najtrofejnijih pevačica, čija se popularnost brzo proširila iznad granica Hrvatske, miljenica srpske publike - Nina Badrić nastupila je sinoć pred hiljadama Nišlija koji su bili na prvoj večeri festivala Letnja scena Niš.

Pročitajte još: FANOVI U ŠOKU! Sanja Vučić šokirala izjavom o URAGANKAMA: "Nemam predstavu šta bi mogao da bude razlog"


Foto: Ataimages

Popularna hrvatska pevačica Nina Badrić nedavno je proslavila 49. rođendan, ali se godine na njenom stasu nikada ne mogu ni naslutiti. Tako je i pred Niškom publikom izgledala savršeno i opčinila publiku na Letnjoj sceni Niša.

Pročitajte još: "Fantaziram da doživim saobraćajnu nesreću, u kojoj bih postala paraplegičar": Potpuno zdravi ljudi koji žele da postanu invalidi (VIDEO)

Za tu priliku opredelila se za kopmlet od plave boje, sa svetlucavim detaljima i sitnim šljokicama. Pantalone su bile neobičnog, šireg kroja dužine do članaka odakle su se dalje protezale sandalice u plavoj boji sa visokim potpeticama, koje su izdužile njenu figuru. U kompletu, uz pantalone ponela je i kratki blezjer dugih rukava, ispod kojeg je bio beli korset od istog materijala.

Pročitajte još: Devojku napali na parkingu jer "ne izgleda kao invalid": NJen žestok odgovor je postao HIT na Internetu! (FOTO/VIDEO)


Foto: Ataimages

PRATITE NAS NA INSTAGRAMU i FEJSBUKU