Problematične haljine SRPSKIH OLIMPIJKI: Boje izazvale žustru raspravu, šta je kreator hteo da poruči? (FOTO)

Jovana Pejinovic

25. 07. 2021. 000000 15:30

Foto: Printskrin/Instagram/ serbspot

Ns društvenim mrežama se širi fotografija srpskog olimpijskog tima sa otvaranja Olimpijskih igara u Tokiju, koja je izazvala žustru raspravu.

Pročitajte još: Upoznajte Jovanu Arsić, devojku koja brani srpske boje: "Otišla sam sa drugaricom na trening, ušla u čamac, zaljubila se na prvi pogled" (FOTO)

Inspiracija 

Na fotografiji se vide haljine ženskih članova tima i deluje da su inspirisane bojama srpske zastave, ali ako malo bolje pogledamo, došlo je do greške.

Slučajno ili ne, redosled boja na haljini je izmešan, što je dovelo do komentara poput: "Bruka", "ništa nije slučajno", "da li smo sad Holanđani", "zastava Lužničkih Srba", "nesposobni kreatori"... Ovo su samo neki od komentara kojih ima na stotine.

Međutim, bilo je i onih koji su branili kreatore: " o čemu vi komentarišete auuuu brale", "kome je šta na pameti, taj to i vidi. Baš jadno čime se zaludni zanimaju", "zašto palite prost narod budalaštinama? Haljina, ako ima boje zastave ne mora da ima i istu šaru. Čemu sad da se koncentrišemo na nepostojeći problem umesto na pozitivno - da su na olimpijadi i igraju za svoju zemlju. Bespotrebna negativnost"...

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU