Otišla je tužna na bolovanje, a onda joj se život promenio

Jelena Blažić

01. 08. 2021. 000000 19:00

Foto: Pixabay

Žena iz Kanzasa bogatija je za 50.000 dolara nakon što je odlučila kupiti listiće za lutriju kako bi sebe bar malo razveselila tokom bolovanja. Usledili su šok i neverica, pa je zvala sve da pogledaju dobitni tiket.

Pročitajte još: Slavni ruski muzičar svira u šumadijskim suncokretima i kaže: Ja sam SRBOFIL (VIDEO)

Luisa Douling rekla je zvaničnicima Lutrije Kanzas da se probudila u petak ujutro i osećala se bolesna i da je odgodila taj dan posao, te da je potom rešila da se malo zabavi, prenose američki mediji.

Grebalajedan listić, primetila pet crvenih reči

- Nakon što sam kupila tikete, otišla sam kući da odigram. Shvatila sam da mi treba jedno slovo i da je to slovo ‘P’, kako bi kompletirala šestu crvenu reč. Kada sam grebala zadnje slovo, bilo je "P". Nisam mogla verovati. Odmah sam se počela osećati bolje taj dan - izjavila je Douling.

Šest crvenih reči donelo joj je dobitak od 50.000 dolara.

- Kada sam dva puta proveravala listić, primjetila sam da poštar dolazi na vrata kuće i zamolila ga može li mi pogledati listić. On je utvrdio da je reč o dobitnom listiću. Ipak nisam još uvek mogla verovati, rekla je Douling.

Pre nego što je pozvala Lutriju, pet osoba je zvala da pogledaju

- Plašila sam se da nisam ipak pogrešila. Osećala sam veliku olakšicu kada su mi iz Lutrije Kanzas potvrdili dobitak, dodala je srećna žena.

Pročitajte još: NJen stan ima samo 8 kvadrata i čitav život je spakovala u njega (VIDEO)

Douling je rekla da će novac iskoristiti za objavu svog ljubavnog romana, kao i da plati račune i da napravi garažu ispred kuće.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU