Prvi nastup imala je sa 13 godina, postala je ikona tinejdžera, a danas je jedna od najvećih domaćih zvezda: Da li znate o kome je reč? (FOTO)

Jelena Blažić

03. 08. 2021. 000000 19:00

Foto: YouTube printscreen

Karijeru je započela davne 1993. gidune i postala je jedna od ikona tinejdžera i mladih i osniva svoj bend pod nazivom "Dara Bubamara i šou bend".

Pročitajte još: Duet koji smo dugo čekali: Milica Pavlović i Saša Matić ukrstili glasove (VIDEO)

Pesma "Košava sa Duvana" i danas je jedan od najvećih hitova, kao i numere "Kao led, kao žar", "Mesečina". Dobija nadimak "Zvrk" iz Novog Sada, a njeni nastupi oduvek su bili puni energije. 

Solo karijera

U 18. godini napušta bend i 1996. godine počinje solo karijeru na kojoj se izdvajaju pesme "Ja neću da ga vidim", "Bilo je proleće", "Juče sam", "Nemoj da brineš mali" i mnoge druge. 

 

Od samog početka solo karijere, njena karijera išla je samo uzlatnom putanjom, a njene pesme mogu se čuti na svakom veselju ili klubu. 

Porodica

Iza sebe ima dva braka. U drugom braku sa bivšim mužem Milanom Kesićem ima sina Konstantina. U pitanju je Dara Bubamara, koja se pre nekoliko godina dovedena u centar skandala, zbog golih i vrućih fotografija, koje su ukradene iz njenog mobilnog telefona. 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU