Ona je PRAVA Keri Bredšo: SMELE KOMBINACIJE će vas oduševiti, a tek da vidite garderober! (FOTO/VIDEO)

Jovana Pejinovic

14. 08. 2021. 000000 08:00

FOTO: Printskrin/ Instagram/ carla.rockmore

I baš tako... Keri Bredšo se pridružila TikToku. Pa, tako nekako: Na mreži, Karla Rokmor deli svoju eklektičnu odeću i trikove za oblikovanje, a njeni sledbenici je zbog toga smatraju stvarnom Keri Bredšo. S obzirom na njihovu zajedničku ljubav prema smelim bojama, sukobljenim komadima i dizajnerskim cipelama, morali bismo se složiti.

Pročitajte još: Svakodnevna ELEGANCIJA je STIL koji morate da probate: Svetske zvezde su pokazale kako se to radi! (FOTO)

Magičan garderober

Devojka iz Dalasa je preko dana kreator sadržaja i dizajner nakita. Pridružila se TikToku u aprilu ove godine, a sada već ima preko 540.000 pratilaca, koji su svi opsednuti njenim raskošnim ličnim stilom.

NJene kombinacije su neverovatne i smele.

„Moj stil je definitivno eklektičan i dalekosežan: Jedina stvar koja ostaje dosledna je moja potreba da izazovem svoju odeću i da uparim komade za koje ne biste mislili da bi išli zajedno“, kaže Rokmor. "To je ono što čini izgled tako zanimljivim."

 
 
 
 

View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Carla Rockmore (@carla.rockmore)

Na svojoj stranici, Rokkmor često deli ideje za odeću iz svog ormara, koji se prostire na dva sprata i sadrži kamin i spiralno stepenište. Ona će spojiti stvari poput odeće sa temom Studio 54, uključujući palazzo pantalone Karolina Herera i platforme na vezivanje, ili će se uvući u haljinu Kristofer Džon Rodžers sa prugama.

 
 
 
 

View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Carla Rockmore (@carla.rockmore)

Lako je zamisliti da Keri nosi potpuno istu stvar u seriji (Rokmorova takođe ima kovrdžavu kosu poput Keri). Polaskana je stalnim poređenjima. "Kerin lik u seriji uopšte nije poput mene", kaže Rokkmor.

„Ali ono što je snažno rezonovalo sa mnom je to kako je Patriša Fild oblikovala lik."

 
 
 
 

View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Carla Rockmore (@carla.rockmore)

PRATITE NAS NA INSTAGRAMU i FEJSBUKU