Ponovo MODERNA: Muška bela košulja, ali se nosi na NOV način (FOTO)

17. 08. 2021. 000000 12:00

Foto: Depozitfoto

Svečane bele košulje ovog leta mogu se nositi bilo gde. I ne samo košulje, već i majice, bluze, sakoi - svi gornji delovi odeće, u ovoj boji nevinosti i nežnosti, ponosno dominiraju užarenom modnom scenom.

Pročitajte još: Princ Hari ide u London sa kamerom, a srešće SAMO jednog člana KRALJEVSKE porodice

Muške bele košulje

Košulje sa većom, gotovo muškom, kragnom nose se za broj veće, zavrnutih rukava, tek ovlaš zakopčane na sredini, ili zatvorene do grla, uvučene u pantalone sa visokim strukom.

Foto: Depozit
Ogromna košulja i mini suknja - savršeno.

Možete ih upasati i u mini-suknju iste boje, ili se odlučiti za neobičniji kroj, poput onog sa spuštenim ili prenaglašenim ramenima. Jedno je sigurno - sa ovim komadom odeće ne možete pogrešiti, zbog čega je i stalni sastojak modnih preporuka, već decenijama. Samo menja formu.

Košulje širokog kroja

Bluze su mahom širokog i dužeg kroja, bez rukava ili sa izrezom koji otkriva ramena. Kada su nabrane gumom na poprsju i rukavima, mogu da predstavljaju kompletnu letnju odeću, ukoliko dosežu do pola butina, baš kao što je dovoljno da obučete sako bele boje na golo telo, kompletirajući pantalone uz njega.

Pročitajte još: Kraljica Leticija u omiljenoj letnjoj haljini: Jednostavno i udobno (FOTO)

Bela košulja i bele patike

U ovom slučaju stil će vam odrediti obuća - bele patike učiniće vas sportski-elegantnom i neformalnijom, dok će crne sandale sa visokom štiklom imidž preobratiti u romantično-elegantan.

Bele majice se savršeno slažu sa farmerkama.

Trik majice, kao i one "bejzik", sa čamac izrezom i kratkim rukavima, veoma efektno deluju upasane u pantalone ili suknje, asocirajući na sve osim na kućnu odeću, kako izgledaju na prvi pogled, izložene na polici sa stvarima.

Pročitajte još: Sindi Kraford pokazala paradajz iz vrta pa se skinula u BIKINI i otkrila nešto na TELU (FOTO)

Isto važi i za krop top majice, koje uz farmerke sa visokim strukom dodatno ističu figuru.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU