"Milslila sam da sam se nadula": Mia Borisavljević otkrila kako je saznala da je trudna i nasmejala sve (FOTO)

Jelena Blažić

20. 08. 2021. 000000 13:30

Foto: Ataimages

Popularna pevačica ponosna je mama dve ćerke, koje je dobila u vezi sa pevačem Bojanom Grujićem, a sada je na Instagramu otkrila i na koji način je saznala da je po drugi put u drugom stanju.

Pročitajte još: Nakon spekulacija da Darko Lazić postaje otac po treći put, oglasila pevačeva majka

Mia je objavom i objašnjenjem nasmejala mnoge, a sve to je napisala pored fotografije koju je postavila na društvenoj mreži Instagram.

"Ne možeš da budeš malo trudna"

- Kad je moja Mrvica bila jedna bleda crtica... Bojan i ja smo "bečili" oči i ponavljali test pet puta ne verujući da se ta crtica ipak vidi... (ma, vidi se, ma ne vidi se, čini ti se iz tog ugla.. ) A onda mi je moja drugarica rekla :"Pa ne možeš da budeš malo trudna, ili jesi ili nisi!" i tu smo razbili dilemu.

Foto: Instagram printscreen/miaborisavljevic

- A do testa ne bi ni došlo da se nisam pojavila jedan dan sa otečenim stomakom i raskopčanim farmerkama kod moje šminkerke, koja se pitala šta mi ođednom bi? Pravdala sam se da sam popila sok od šest ceđenih narova i bila ubeđena da sam se nadula trenutno. Uostalom, šta mi bi da popijem toliko ceđenih narova? Sve je ukazivalo na to da test mora da se uradi. I eto drage moje devojke i žene, da znate da i najbleđa crtica govori više od hiljadu reči - napisala je Mia u svojoj objavi.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU