SMELO! Odeća i detalji u OVOJ boji čine svaku kombinaciju nezaboravnom! (FOTO)

Jovana Pejinovic

22. 08. 2021. 000000 21:30

Foto: Printskrin/Instagram/ juliannawilde

Lako je nositi zelenu boju! Revitalizujući, simbol novog života, au nekim slučajevima i neonski obojen udar u srce, zelen - od limete do jarko travnate zelene i rashlađujuće, smirujuće kruške - trenutno je svuda u modi. Nekako ide ni sa čim i ide sa svime.

Pročitajte još: MOĆNO! Sofija Milošević obukla NESVAKIDAŠNJI komplet, samo šorts košta skoro 400 evra! (FOTO)

Loading...

Zeleno, volim te zeleno

Jedna posebna nijansa, nazovimo je Botega zelena, bila je posebno rasprostranjena. Svetao i uzbudljiv, primećen je na torbama raznih poznatih modnih kuća.

Loading...

U međuvremenu, kako su pokazali prisutni na ovomesečnoj nedelji mode u Kopenhagenu, zelena deluje, kao pop boja, kako bi razbila neutralnu odeću ili se sukobila sa drugim pop-svetlim bojama. Nosili su ga minimalisti kao istaknuti dodatak ili istaknuti komad, a maksimalisti - svi zeleni otisci i uzorci odjednom - podjednako. To dokazuje da je zelena boja koju možete nositi po sopstvenim uslovima.

Loading...

Kao što je terapeut (bavi se lečenjem pomoću boja) Konstans Hard rekla u publikaciji još 2019., zelena boja može pomoći u prilagođavanju promenama. „Zelena je u sredini vidljivog spektra, nekako je kao balans između zagrevajućih, stimulativnih zraka i rashlađujućih, smirujućih zraka. Zelena je odličan neutralizator ekstrema. "

Loading...

PRATITE NAS NA INSTAGRAMU i FEJSBUKU