Milica Pavlović u ulozi ubijene zvezde: Pogledajte prve kadrove serije PEVAČICA (VIDEO)

Jelena Blažić

26. 08. 2021. 000000 09:40

Foto: Ataimages

Mlada pevačica na svom Instagram profilu, podelila je prve kadrove iz serije "Pevačica", koja od 11. septembra počinje sa emitovanjem.

Pročitajte još: Kako je Lane Gutović JEDNIM PITANJEM isprovocirao Jelenu Karleušu? CEPALA PAPIRE sa pitanjima i bacala ih po studiju! (VIDEO)

- Stiže "Pevačica"! Znate šta, ja ne znam šta bih sad rekla... Nestrpljivo sam čekala, dugo, ovaj momenat da najavim seriju  i koliko god sam bila pripremljena na to, sve pada u vodu sad kad sam svesna da je serija na korak od emitovanja... P.S. Verujte, na osnovu ovog tizera ne možete da naslutite kakav ringišpil vas čeka - istakla je Milica.

Scenario za ostvarenje napisali  su Predrag Antonijević i Nataša Drakulić, dok režiju potpisuje Miloš Kodemo.

Serija inspirisana ubistvom Jelene Mrjanović

Glavne uloge pored Milice Pavlović tumače:  Miloš Timotijević, Igor Đorđević, Nataša Ninković, Nikola Rakočević, Branka Pujić, Danica Makismović.

Serija "Pevačica" prati mladu muzičku zvezdu Ivanu Lazić, koja pobeđuje na muzičkom takmičenju i dobija ogromnu popularnost. Kasnije, ona biva ubijena, a slučaj preuzima detektiv Bojan. Dugo se spekulisalo da je TV ostvarenje inspirisano ubistvom pevačice Jelene Marjanović.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU