Tinejdžerka je ismevala devojku obolelu od raka, a onda joj je otac dao lekciju života

Jelena Blažić

06. 09. 2021. 000000 20:30

Foto: depositphotos

Jedna tinejdžerka, zbijala je šale na račun devojčice koja je obolela od raka, a onda je otac odlučio da stvar uzme u svoje ruke i da joj lekciju života.

Pročitajte još: Više nisu popularna: Deset ZABORAVLJENIH ženskih imena koja su nosile heroine naše istorije

On je na socijalnoj mreži Reddit otkrio da je svoju ćerku naterao da obrije glavu:

- Moja bivša supruga i ja imamo 16-godišnju ćerku. Ja imam sstarateljstvo nad njom jer moja supruga ima novu porodicu. To spominjem jer se pre svog postupka nisam konsultovao sa suprugom i ona me sada osuđuje.

Otac je odlučio da je nauči pameti

- Moja ćerka nedavno je ismevala jednu učenicu koja je izgubila kosu zbog lečenja od raka. Čak joj je skinula periku. Navodno je tu reč o nekoj ranijoj svađi između njih đe, što nije izgovor za ćerkino ponašanje. Nisam odgajao svoje dete da se prema ljudima ponaša onako kako se ponašala i zgadio mi se njen stav - piše očajni otac.

- Da stvar bude gora, moja ćerka se nije pokajala zbog toga što je učinila i izjavila je da je dotična devojka to zaslužila .... Pa sam svojoj ćerki dao dve mogućnosti za kaznu: oduzimanje sve elektronike, uključujući i mobilni koji joj više nikada neću kupiti, ili da ode kod frizera i obrije glavu.

Ona se odlučila za drugu kaznu, a otac je upitao sve korisnike socijalne mreže, da li je bio u pravu.

Pročitajte još: KAFANSKE PRIČE: Ovako su se šalili naši poznati pisci! (FOTO/VIDEO)

Iako je on mislio da će naići na razumevanje drugih, mnogi smatraju da ovaj potez nije baš najbolji, već da je mogao da je natera da volontira na jednom od dečijih odeljenju za obolele od raka.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU