SRPSKI crveni tepih: Tri kombinacije GLUMICE Anđele Jovanović od kojih zastaje dah (FOTO)

Kristina Malešević

10. 09. 2021. 000000 20:00

Foto: Ataimages

Ponovo je na malim ekranim u ulozi kadetkinje Cece u seriji "Vojna akademija" i upravo je to bila prva velika uloga mlade glumice Anđele Jovanović koja joj je donela veliku slavu i učinila da postane jedna od miljenica srpske javnosti sa malih ekrana. Nakon toga nizale su se brojne serijske i filske uloge, a poslednja u filmu "Načista krv" naišla je oduševljenje filmskih kritičara i poznavalaca filmse umetnosti. 

Pročitajte još: Da li više VARAJU iskusni MUŠKARCI ili oni koje "spopada" neka žena?

Osim neospornog talenta za glumu, mlada glumica pokazala se i kao dama od stila, koja pažljivo bira svoje odevne kombinacije, posebno kada je reč o promocijama i domaćem crvenom tepihu i premijerama njenih ostvarenja.

Pročitajte još: Da li znate koliko u proseku traje seks? Bićete (NE) prijatno iznenađeni!

Na premijeri novog filmskog ostvarenja "Nečista krv" najpre na Sarajevskom film festivalu, mlada glumica ponela je neobičnu kombinaciju, narandžasto i roze. Naime, ponela je pantalone dubokog struka i top majicu bez rukava od pink perja.

Pročitajte još: "Ja sam te samo operisao, a BOG te spasao": Relja Popović je pre 14 godina umalo ubijen, a sada živi potpuno drugačiji život

Ipak za beogradsku promociju, popularna mlada glumica Anđela Jovanović opredelila se za raskošnu haljinu sa dubokim izrezom na jedno rame...

Pročitajte još: Lepotu i talenat nasledila od majke: Snežanu Savić svi znate, a evo kako izgleda njena ćerka (FOTO)

Na premijeri filma "Delirijum tremens" Anđela Jovanović po prvi put privukla je veliku pažnju modnih kritičara pažljivo odabranom haljinom u A kroju od pliša u tamno bordo boji.

PRATITE NAS NA INSTAGRAMU i FEJSBUKU