Održana MET GALA 2021. godine: Rijana obukla džinovsku jaknu, a njen partner jorgan (FOTO)

Kristina LJubisavljević

14. 09. 2021. 000000 13:00

Foto: Deposit

Met Gala, najveći modni događaj godine, održan je sinoć u NJujorku. Okuplja najpoznatije svetke ličnosti koje su došle da nas oduševe toaletama.

Održana Met Gala

Obično se održava svake godine prvog ponedeljka u maju, međutim, zdravstvena situacija u svetu odložila je Met Galu u prethodne dve godine. Sada se vraća u NJujork u punom sjaju.

Met Gala je veče kada se dizajneri, modeli i holivudske zvezde okupljaju u najzanimljivijim kostimama, kako bi proslavili i prikupili sredstva za Institut za kostime Metropoliten muzeja umetnosti. Obično se svi oblače prema temama, a to su ove godine američka moda i njeni dizajneri.

Pročitajte još: Prekrila glavu MASKOM kao iz HOROR filma: Ovo je NAJJEZIVIJE izdanje Kim Kardašijan do sada (FOTO)

Rijana na Met Gali

NJujorški događaj, Met Gala, poznat je po "modnoj drami", pa se biraju najekstravagantnije toalete.

Sinoć su se okupile brojne poznate ličnosti, a među njima je, naravno, i pevačica Rijana kojoj je ovo jedna od omiljenih večeri. Pojavivši se poslednja na crvenom tepihu, zatvorila je veče mode zapanjujućin kostimom.

Rijana se pojavila u društvu dečka ASAP Rokija, a ne bismo mogli da se odlučimo ko je odabrao ekstravagantniji kostim. Pevačica je obukla ogromnu Balensijaga jaknu, a dodala joj je kapu u sličnom stilu. NJen partner, reper, obukao je nešto još neobičnije, njenoga odeća inspirisana je jorganom.

Pogledajte kako je to izgledalo: