Princ Hari danas puni 37, a od kraljice Elizabete očekuje VELIKI POKLON

15. 09. 2021. 000000 10:05

Foto: Profimedia

Megan Markl će možda doći za božićne praznike u London i proslaviti ih u krugu familije. Tom prilikom će moći i da predstave bebu Lilibet prabaki kraljici Elizabeti.

Pročitajte još: Glumica MEGAN FOKS u najprozirnijoj haljini do sada na dodeli nargada: Prevazišla izgled sa prethodnog crvenog tepiha (FOTO)

Megan i Hari očajnički žele da idu u London

Vojvoda i vojvotkinja od Saseksa očajnički žele da ih pozovu u London za božićne praznike. Ovih dana su kao na iglama, jer se u Bekingemskoj palati vodi rasprava da li Megan Markl i princ Hari zaslužuju da dođu za božićne praznike u Englesku ili ne.

Rođendan princa Harija
Princu Hariju je danas (15. septembar) rođendan i puni 37 godina. Kraljica Elizabeta je u Balmoralu do 1. oktobra i mnogi sumnjaju da će mu čestitati.

Jedan od razloga ZA je mogućnost da prabaka kraljica Elizabeta (94) vidi njihovu bebu i njeno najmlađe unuče Lilibet Dijanu koja je rođena u Los Anđelesu početkom juna.

Kraljica Elizabeta želi da vidi praunučiće

Mediji u Velikoj Britaniji pišu da su sve veće šanse da ih zovu za praznike, a Megan Markl to pogotovo želi jer bi im to bio prvi dolazak posle brojnih skandala koje su izazvali i čuvenog Megxit-a. Megan Markl i princ Hari već dva Božića slave sami, bez kraljevske porodice.

Pročitajte još: Da li ste spremni za NARANDžASTU? Marija Egelja je nosi na efektan ačin (FOTO)

Bekingemska palata ćuti

Britanski mediji tvrde da su sami postavili to pitanje familiji u Londonu, jer žele da putuju u Harijevu domovinu. Međutim, kraljica Elizabeta je veoma uvređena njihovim nastupila kod Opre Vinfri, intervjuima koje su davali, knjigom koju je princ Hari objavio, filmom koji je snimljen o njihovom životu i ostalim izjavama da su ih u Londonu svi maltretirali i da su bukvalno pobegli da bi spasili živu glavu!

Kraljca Elizabeta je veoma uvređena

- Niko iz Bekingemske palate nije odgovorio na pitanje Saseksa da li mogu da dođu za Božić u London. Kraljica Elizabeta želi da vidi Arčija i Lilibet, ali ju je princ Hari veoma razočarao - kaže izvor blizak kraljevskoj porodici.

Čeka poziv za čaj kod kraljice Foto: Youtube/ screenshot Fox News

Dva Božića su proveli sami

Megan Markl i princ Hari su prošli Božić proveli u SAD, a prethodni u Kanadi. Onda su dali intervju Opri Vinfri i šokirali London. Princ Hari je nedavno pružio maslinovu grančicu time što je pitao da li mogu da dođu u dvorac Vindzor i da se pomire.

Pročitajte još: Orlando Blum na ivici smrti: Oči u oči sa belom AJKULOM, a snimak videlo 5,3 miliona ljudi (VIDEO)

Princ Harije je dva puta bio u Londonu

Princ Hari je bio u Engleskoj u aprilu tokom sahrane dede princa Filipa. Tom prilikom je princ Hari dva puta sredo baku kraljicu Elizabetu.

Princ Hari je dva puta sreo kraljicu

Princ Hari je i u junu bio u Velikoj Britaniji na otvaranju spomenika majci princezi Dijani. Tada je razgovarao sa bratom Vilijamom i ocem Čarlsom.

Pročitajte još: Prekrila glavu MASKOM kao iz HOROR filma: Ovo je NAJJEZIVIJE izdanje Kim Kardašijan do sada (FOTO)

Princ Hari je bio omiljeni unuk kraljice Elizabete, ali mnogi sumnjaju da će mu baka čestitati 37. rođendan.