"Ne znam odakle joj snaga i ja sam zaražen": Oglasio se muž Marine Tucaković

Jelena Blažić

16. 09. 2021. 000000 21:30

Foto: YouTube printscreen

Suprug Marine Tucaković, Aleksandr Futu Radulović, otkrio je u kakvom se stanju nalazi naš proslavljeni teksopisac, ali i otkrio da je i on sam zaražen korona virusom:

Pročitajte još: Marija Šerifović progovorila o odnosu sa Cecom i otkrila: "Nedostaje mi Jelena"

- Marina je dobro, mnogo bolje nego što je bila. Ja imam kovid, juče mi je stigao pozitivan rezultat tako da ne idem u bolnicu, ali sam na stalnoj vezi sa doktorima - ističe Futa i otkriva kako je došlo do toga da se Marina zarazi korona virusom:

Ohrabrujuće analize

- Ne mogu da tvrdim gde se tačno zarazila, ali mogu da kažem da je ovih dana išla na preglede, radiologiju, čak je i medicinska sestra koja je pazi zaražena. Rekli su nam da je hirurgija zatvorena zato što je virus ušao na odeljenje i ko zna, mogla je i tamo - navodi kompozitor i dodaje da ga je pogoršanje Marininog zdravstvenog stanja zabrinulo:

 Uplašio sam se, naravno. Ali nove analize su ohrabrujuće. Srećom, korona u njenom slučaju nije progresivna i nadamo se da će tako ostati.

Uprkos svim nedaćama koji su ih snašli, Radulović otkriva da je njegova životna saputnica vedrog duha te da svakodnevno radi na novim tekstovima:

Pročitajte još: Raskinula petogodišnju vezu zbog mladog glumca: Evo ko je novi dečko Ksenije iz grupe Hurricane?! (FOTO)

- Marina je pre hospitalizacije bila aktivna radila je, pisala i stvarala i ne znam više ni da objasnim odakle joj snage i gde crpi energiju - zaključio je Futa.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU